Teambuilding

Wat betekent het nou als je met Ha-Ra een Team gaat bouwen…

Je biedt iemand de mogelijkheid om hetzelfde te ervaren als jouw eigen ervaring met de Ha-Ra producten.

In mijn geval is dat overdonderend geweest, mijn eerste ervaring met Ha-Ra  had zo’n geweldig resultaat in het doen van mijn huishouden dat ik al snel dacht; ‘Als dit zo’n impact op mij heeft en zo goed werkt, moet dat voor iedereen werken.

IEDEREEN MOET DIT WETEN!

Ik wilde instinctief iedereen die ik kende, en vooral iedereen die niet graag het huishouden doet, bellen om te vertellen wat mij nou was overkomen, dat ik iets had gevonden dat milieuvriendelijk is, en dat zelfs met maar twee druppels Ha-Ra verzorgingsmiddel zo ongelooflijk goed werkt in combinatie met de doeken en dweilen dat ze dat zeker eens zouden moeten proberen.

Daarnaast had ik meer tijd over waardoor ik mezelf kon verwennen met de huidverzorgingsproducten van de Naturals lijn. Heerlijk een maskertje, en een peeling om mijn huid goed te verzorgen en te laten stralen.

En zonder dat ik in de gaten had waar ik mee bezig was, bouwde ik een netwerk op van mensen die ik op het pad van Ha-Ra bracht en die net als ik ook enthousiast werden over de beide productlijnen.

En zo ontstaat het dat een Ha-Ra gebruiker de stap maakt naar Ha-Ra Business Partner. Inmiddels begeleid ik een geweldig Team van Ha-Ra Business Partners.

Jouw voordelen ;

  • Geen minimale inkoop eisen
  • Je hoeft geen workshops /demo’s en/of party’s te geven
  • Altijd zelf inkopen met een  hoge …% korting
  • Je ontvangt gratis trainingen & begeleiding
  • We helpen je met je eerste omzet te realiseren.
  • Drukwerk en diverse materialen worden voor je gefaciliteerd
  • Eigen tijdsindeling

Meer weten…… mail dan via;

Dit lijkt me super om te doen