Naturals Huidverzorging

Een scala aan diverse huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes. Op basis van natuurlijke, biologische en organische ingrediënten.

 

 

Hieronder een aantal tips bij het gebruik van onze basis set. Uiteraard is elke huid anders en vraagt daarom ook een specifieke verzorging. Ik geef u advies op maat

De mini Gezichtshandschoen is een ideaal product voor het reinigen van de huid. Geen pluisjes en geklieder meer met watjes en hij kan gewoon in de wasmachine. De vezels ondersteunen de reinigingswerking van de Milk & de Tonic voor een optimaal resultaat.

 

De Naturals Skin Milk: is een zeer zacht reinigende milk die alle make-up van je gezicht verwijderd. Laat geen laagje achter op de huid. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een groot reinigend resultaat.

 

Naturals Tonic: Na het reinigen van het gezicht met de Skin Milk behandel je de gereinigde huid met de Naturals Tonic. De tonic verwijdert de laatste restjes Milk en verfrist je huid.  De huid is daarna schoon, glad en zacht en klaar voor de volgende behandeling.

 

 

Shop