Wie ben ik

Welkom,

Even voor de goede orde ; Ik ben geen fan van poetsen en boenen, ramen lappen, sjouwen met emmers, spons en vloermop. En toch lap ik maandelijks met veel plezier mijn ramen, is mijn badkamer spic en span en is mijn vloer altijd streep-loos gedweild 😉 en door dit alles heb ik meer vrije tijd over !  Ik hoor je denken….. hoe kan dit..

Ik ben Joyce, 49 jaar en via verschillende verhuizingen ben ik terecht gekomen in het mooie Noorden van Nederland. Ben trotse moeder van twee zonen.

19 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met het super gave product dat Ha-Ra heet. Ik wilde het echt niet geloven dat ik snel klaar kon zijn met het huishouden door het gebruik van Ha-Ra producten. Ik heb toen toch onder andere de Raamreiniger van Ha-Ra aangeschaft om het zelf te ervaren. Sinds die tijd was ik om. De ramen waren in een mum van tijd gedaan, de vloer dweilen een koud kunstje om nog maar te zwijgen over de keuken en de badkamer, en ik heb nu meer tijd over voor leukere dingen.

Door mijn enthousiasme en het vele gebruik van de Ha-Ra producten  ( schoonmaak systeem & huidverzorgingsproducten) ben ik gestart als Ha-Ra Partner waardoor ik zelf met korting mijn eigen Ha-Ra producten kan aanschaffen.  En daarnaast heb ik met mijn eigen ervaringen vele mensen ” aangestoken ” om hetzelfde te doen als ik met als resultaat dat ik nu met een team van meer dan 220 collega’s samen werk en mag coachen.

Wil jij dit ook ?……..   Klik hier

Nieuwsgierig wat we allemaal doen in ons team ?

Kijkje op onze Facebook pagina van Team Ha-Ra Jens

Schone groet,

Joyce