Keuken

RVS / Zilver / Bestek / Kunststof :

Ideaal product voor het oppoetsen van diverse oppervlakten in combinatie met de Blue Doek. Na wrijven met de Kristaldoek voor het beste glans resultaat.

Aanrecht doek;

Voor veel klanten is de saffier dé vaatdoek voor op het aanrecht met een groot vuil- en vet opnemend vermogen. Zeer geschikt voor het afnemen van aanrechtbladen, roestvrijstalen fornuizen, afzuigkappen, tegelwanden, keramiek en kunststof. De speciale slingervezel is in staat minuscuul kleine deeltjes mee te nemen en natuurlijk vast te houden!

Oven reinigen;

Ultraschuim ovenreiniger is geurneutraal en geeft geen prikkeling aan de luchtwegen.
Bij het gebruik van de Ultraschuim heb je geen extra bescherming nodig voor je handen. Het bestaat namelijk uit een milieuvriendelijke samenstelling, dat voor 97% biologisch afbreekbaar is. Reinigt intensief bakovens, bakplaten en grills, maar ook pannen, en bakblikken. Ultraschuim  spuiten in de oven (niet in de openingen) of op oa. de BBQ grill en samen, in combinatie, met oa onze Scrub wit doek schoonmaken en je bent alle bak-, braad- en grillresten de baas!  Je oven is weer als nieuw !

 

milieuvriendelijk de afwas doen .

Vul het schuimwonder met water, voeg 20 druppels verzorgingsmiddel toe. Sluit het schuimwonder en je afwasmiddel is klaar voor gebruik. Samen met onze afwasdoek verwijder je moeiteloos vet en vuil van bestek, borden en glazen.

Elke vraag is anders want elk huishouden is anders. Om jouw specifieke vraag juist te beantwoorden klik dan hier

Shop