Wie goed doet goed ontmoet..

Vandaag heerlijk uitgeslapen. Althans tot 09.00 uur dus dat is voor mij al redelijk lang. Rustig kopje koffie, mail checken, social media berichten beantwoorden etc. opeens schoot bij mij de gedachte door mijn hoofd van een gesprek die ik een tijdje geleden heb gehad met een kennis.

Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat oude kleding ingeleverd kan worden op een depot van een sociale instelling en dat de mensen daarvoor “punten” konden ontvangen. Met deze opgespaarde punten konden zij dan weer op dat zelfde depot kleding uitzoeken voor hunzelf en het gezin. Wat een goed idee is dat. Zo helpen we elkaar.

Met andere woorden….. wat heb ik vandaag gedaan…… Mijn complete kleding kast uitgemest. Wat kan je veel bewaren. Ik kwam zelfs kledingstukken tegen van 10 jaar terug haha en direct maar even onze stofdoek door de kasten gehaald zodat alles direct ook weer schoon is. Ideaal want die houd al die stofnesten goed vast.

Inmiddels staan er 3 grote dozen met kleding ( schoon en opgevouwen) klaar om opgehaald te worden. En mijn kennis is helemaal blij, want haar spaarpunten lopen hiermee goed op en kan zij voor het na-jaar weer leuke kleding uitzoeken voor haarzelf en het gezin.

Voelt goed !